(050) 50-50-665 office.rozumnyky@gmail.com
Київ, вул. Січових стрільців 52-д, офіс 408

Тренери ТЦ «Вчительська» взяли участь у Chernivtsi Edu Fest

Тренери ТЦ «Вчительська» взяли участь у Chernivtsi Edu Fest

На Chernivtsi Edu Fest, який відбувся 14 вересня, були присутні аж три представники тренінгового центру «Вчительська».

Деніс Назім, який нещодавно приєднався до компанії наших тренерів-викладачів, презентував авдиторії високотехнологічне рішення для обладнання робочого місця вчителя, у тому числі з використанням інноваційного обладнання від нашого давнього партнера - Epson Ukraine.
Тетяна Даниліна, сертифікована тренерка «Вчительської», розпочала свій виступ з риторичного питання:
- Скажіть, у ваших школах буває, що є сучасне обладнання або програмне забезпечення для освіти, але вчителі не знають, як ним користуватись?
У відповідь майже всі слухачі схвально закивали.
- Саме тому один з напрямків роботи "Розумників" - це освітні тренінги, які проходять в нашому Тренінговому центрі в Києві, так і на виїзді, - продовжила пані Тетяна.
А кураторка ТЦ «Вчительська» Юлія Зима познайомила присутніх з теоріями STEMу в українській освіті та перспективами, які це відкриває для українських школярів.

Довідка: співорганізаторами Chernivtsi Edu Fest виступили: ТОВ «Видавництво «Розумники», «Noosphere engineering school» та навчальний центр робототехніки “Boteon”.
Партнери заходу: Департамент освіти та науки Чернівецької обласної державної адміністрації, Управління освіти Чернівецької міської ради, кафедра комп’ютерних систем та мереж ІФТКН ЧНУ.

Фоторепортаж з заходу. 

14.09.2021

Залишились питання?